ترکیبات فنلی

عسل حاوی حدود 180 نوع ترکیب مختلف است ، از جمله آب ، قندها ، آمینو اسیدها ، پروتئین ها ، آنزیم ها ، مواد معدنی ضروری ، ویتامین ها و مواد  شیمیایی مختلف. از زمان های بسیار قدیم ، عسل نه تنها به عنوان یک ماده غذایی یا شیرین کننده در نظر گرفته می شد ، بلکه به عنوان دارویی برای تحریک بهبودی زخم ، بازسازی بافت و تسکین اختلالات دستگاه گوارش ، التهاب لثه و بیماری های مختلف دیگر نیز مورد استفاده قرار می گرفت. پیشنهاد می شود که اثرات درمانی عسل از وجود مولکول های مختلف آنتی اکسیدانی ، از جمله ترکیبات فنلی ، مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنلی ناشی می شود. چندین مطالعه آزمایشگاهی، فعالیت ضد میکروبی ، ضد ویروسی ، ضد قارچی ، ضد سرطانی و ضد دیابت عسل را نشان داده اند.

پلی فنول ها یک دسته ناهمگن از ترکیبات شیمیایی هستند که می توانند به دو دسته تقسیم شوند: فلاونوئیدها (فلاونول ها ، فلاون ها ، فلاوانول ها ، فلاونون ها ، آنتوسیانیدین ، کالکون ها و ایزوفلاون ها)و غیر فلاونوئیدها (اسیدهای فنلی). ترکیبات فنلی موجود در عسل عمدتا به منشا گل آن بستگی دارد. در واقع ، این ترکیبات می توانند به عنوان ابزاری برای طبقه بندی و احراز هویت، بخصوص در مورد ارقام تک گل استفاده شوند. فنلها  به عنوان  عامل اصلی فعالیت آنتی اکسیدانی عسل شناخته شده اند.

در این آزمایشگاه مقدار ترکیبات فنلی عسل اندازه گیری می شود. با ما تماس بگبربد.

نوشتهٔ پیشین
اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF)
نوشتهٔ بعدی
پرولین در عسل

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست