دستهبندی نشدهازمایش پرولین عسل26 آگوست در 3:48 pm0ازمایش پرولین عسل یکی از آزمایش هایی است که می توان به کیفیت عسل طبیعی پی برد و میباست در…
Uncategorizedکارگاه اموزشی خواص دارویی عسل31 جولای در 2:26 pm0 آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی (به ریاست جناب آقای دکتر داریوش مینایی) کارگاه با موضوعات زیر برگزار می…
دستهبندی نشدههزینه آزمایش عسل در آزمایشگاه30 جولای در 4:50 pm0هزینه آزمایش عسل در آزمایشگاه مریوط به سنجش فاکتورهای مختلف موجود در عسل می باشد. آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهیدبهشتی…
دستهبندی نشدهآزمایش عسل22 جولای در 12:08 pm0آزمایش عسل مطمئن ترین شیوه تشخیص کیفیت عسل از لحاظ طبیعی بودن و میزان ترکیبات درمانی موجود در عسل است.…
دستهبندی نشدهآزمایشگاه عسل در تهران14 جولای در 11:05 am0 آزمایشگاه عسل در تهران و سایر شهرها به عموم مردم، مراکز درمانی و بیماران کمک می کند که بتوانند…
دستهبندی نشدهآموزش اندازه گیری HMF12 مارس 20210در این آزمایشگاه اندازه گیری مقدار HMF عسل به صورت عملی و به صورت مجازی آموزش داده می شود. 1-…
دستهبندی نشدهاندازه گیری فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز14 ژانویه 20210آنزیم گلوکز اکسیداز سبب اکسید شدن گلوکز به گلوکونیک اسید می شود. یکی از محصولات این آنزیم در طی اکسیداسیون…
دستهبندی نشدهخاصیت ضد میکروبی عسل7 ژانویه 20210فعالیت ضد میکروبی عسل نیز به دلیل حضور آنزیم گلوکز اکسیداز در عسل است که بر اثر فعالیت آن ترکیب…
دستهبندی نشدهسنجش فعالیت آنزیم آمیلاز28 دسامبر 20200آنزیم آلفا آمیلاز موجود در عسل ، نشاسته را به گلوکز و قندهای کوتاه زنجیر تبدیل می کند. آنالیز عسل…
دستهبندی نشدهپرولین در عسل26 دسامبر 20200عسل حاوی حدود 1-1/5در صد پروتیین می باشد. این فرآورده همچنین حدود 27 اسید آمینه آزاد دارد که در بین…
دستهبندی نشدهترکیبات فنلی23 دسامبر 20200عسل حاوی حدود 180 نوع ترکیب مختلف است ، از جمله آب ، قندها ، آمینو اسیدها ، پروتئین ها…
دستهبندی نشدهاندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF)20 دسامبر 202005-هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) یک ترکیب آلی است که در اثر اعمال حرارت به فروکتوز در یک شرایط اسیدی تشکیل…
دستهبندی نشدهمقدار آب در عسل13 دسامبر 20200محتوای آب عسل یکی از شاخص های کیفی آن می باشد که توانایی تازه ماندن عسل و جلوگیری از فساد…
دستهبندی نشدهقند های احیاء کننده7 دسامبر 20200قند ها در صد بالایی از محتوای عسل را تشکیل می دهند. در عسل به طور متوسط حدود 82٪. کربوهیدرات…
دستهبندی نشدهاسیدیته عسل (pH)7 دسامبر 20200میزان pH متوسط عسل 3.9 بوده و می تواند بین 3.4 تا 6.1 متغیر باشد. عسل دارای انواع مختلفی از…
دستهبندی نشدهفعالیت کاتالاز در عسل31 اکتبر 20200رادیکالهاي آزاد دربسیاري از بیماريها مانند تصلب شرائین، سرطان، آماس مفصـلی و فرایند پیري نقش دارند. گونـه هـاي فعـال اکسـیژنی…
دستهبندی نشدهخاصیت ضد سرطانی30 اکتبر 20200مصرف خوراکی های دارای آنتی اکسیدان، از بروز سرطان جلوگیری می کند. کسانی که رژیم غدایی آنها مملو از مواد…
دستهبندی نشدهخاصیت ضد آلزایمری عسل30 اکتبر 20200در این آزمایشگاه برای اولین بار خاصیت ضد آلزایمری عسل مشخص می شود. آلزایمر یا بیماری فراموشی، یک نوع اختلال…
دستهبندی نشدهازمایش ساکارز عسل30 اکتبر 20200 ازمایش ساکارز عسل جهت تعیین درصد قند ساکارز در عسل می باشد. چون درصد ساکارز بدست آمده از آزمون…