ازمایش پرولین عسل

ازمایش پرولین عسل

ازمایش پرولین عسل یکی از آزمایش هایی است که می توان به کیفیت عسل طبیعی پی برد و میباست در برگه آزمایش عسل درج شود. لازم به ذکر است که برای تشخیص دقیق طبیعی بودن عسل، باید در کنار تست پرولین، آزمایش های دیگری هم انجام شود و داده ها در کنار یکدیگر تفسیر شوند تا بتوان به کیفیت عسل پی برد.

تست های مورد تایید برای تعیین کیفیت عسل می‌توان آزمون پرولین، میزان ساکارز، تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز، میزان هیدروکسی متیل فوفورال، بررسی فعالیت دیاستازی، میزان رطوبت و خصوصیات شیمیایی عسل را نام برد.

در آزمایشگاه تخصصی عسل بهشتی، اساتید دانشکده علوم و فناوری زیستی بهشتی و متخصصین با تجربه در زمینه عسل، آزمون پرولین و سایر تست های تکمیلی مرغوبیت عسل را با بالاترین کیفیت و نهایت دقت انجام می‌دهند. جهت ثبت درخواست انالیز عسل، می‌توانید با شماره 09125518476 تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید و پس از تایید نمونه خود را ارسال بفرمایید.

برای مطالعه سایر فاکتورهای مهم آزمایش عسل میتوانید به لینک مراجعه کنید. 

پرولین در عسل چیست؟ سنجش پرولین عسل

پرولین یک اسید آمینه است که از ترکیبات شهد گل وارد عسل می‌شود. بنابراین مقدار پرولین در عسل نشان دهنده طبیعی بودن عسل است. در واقع هرچقدر مقدار پرولین در عسل بیشتر باشد نشان دهنده این است که زنبور از شهد گل بیشتری تغذیه کرده است. البته توجه نمایید که برای تشخیص قطعی طبیعی بودن عسل، باید آزمایش های دیگری در کنار آزمایش میزان پرولین انجام شود.

روش اندازه گیری پرولین در عسل روش اندازه گیری پرولین عسل

 

روش اندازه گیری پرولین در عسل با استفاده از اسپکتروفوتومتری و مطابق با استاندارد ملی ایران INSO 92 می‌باشد. سنجش کمی پرولین با استفاده از معرف نین هیدرین در طول موج 500 الی 520 نانومتر در اسپکتوفتومتر سنجیده می‌شود. بطوریکه میزان جذب محلول در طول موج ذکر شده نشاندهنده میزان امینو اسید پرولین است.

حداقل میزان پرولین در عسل 180 میلی گرم در کیلوگرم عسل است. 

میزان پرولین در عسل طبیعی

میزان پرولین در عسل طبیعی نباید کمتر از 180 میلی گرم در کیلوگرم باشد، ولی هرچقدر پرولین در عسل بیشتر باشد عسل از کیفیت بالاتری برخوردار است.

البته توجه شود که آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی، عسل های با پرولین کمتر از 650 را به مراکز درمانی معرفی نمی کند (لازم به ذکر است علاوه بر پرولین، آزمایش های دیگر عسل هم دارای معیار های این آزمایشگاه باشند تا به مراکز درمانی و … معرفی شوند).

ازمایش پرولین عسل در ازمایشگاه عسل دانشگاه شهید بهشتی؟Asal Beheshti Laboratory of Food and Drug Organization

ازمایش پرولین عسل در آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی با چند مزیت انجام می شود:

  1. آزمایش چندبار تکرار می شود.
  2. آزمایش با دقیق ترین روش ها انجام می شود.
  3. آزمایش توسط استاد دانشگاه انجام می شود (نه کارشناس و پرسنل)
  4. آزمایش با دقیق ترین دستگاه ها انجام می شود.
  5. سعی شده با کمترین هزینه ، ازمایش پرولین انجام شود.

کلام آخر

جهت معرفی برترین و درمانی ترین عسل ها به مراکز درمانی و عموم مردم، اگر آزمایش پرولین عسل دارای معیارهای آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی بود، آنگاه به درخواست متقاضی، آزمایش های مهم دیگر هم انجام می شود و در صورت تایید، عسل مربوطه به مراکز درمانی معرفی می شود.

نوشتهٔ پیشین
کارگاه اموزشی خواص دارویی عسل

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست