سنجش فعالیت آنزیم آمیلاز

آنزیم آلفا آمیلاز موجود در عسل ، نشاسته را به گلوکز و قندهای کوتاه زنجیر تبدیل می کند. آنالیز عسل جهت تعیین فعالیت  این آنزیم از این جهت مهم است که با گرم کردن بیش از حد عسل یا شرایط نا مناسب نگهداری آن،  فعالیت آنزیم کاهش می یابد، زیرا حرارت دادن عسل باعث تخریب آنزیم ها می شود. گونه های مختلف عسل حاوی مقدار کمی  از آنزیم آمیلاز هستند. منشا آلفا آمیلاز در عسل معمولاً به زنبورعسل نسبت داده می شود. شهد جمع آوری شده با ترشحات غدد بزاقی زنبورهای تغذیه کننده مخلوط می شود. مقدار فعالیت این آنزیم می تواند  معیاری برای تازگی عسل باشد ، زیرا این فعالیت در عسل های قدیمی یا گرم کردن آنها کاهش می یابد.

در این آزمایشگاه فعالیت آنزیم آمیلاز  عسل اندازه گیری می شود. با ما تماس بگیرید.

نوشتهٔ پیشین
پرولین در عسل
نوشتهٔ بعدی
خاصیت ضد میکروبی عسل

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست