خاصیت ضد آلزایمری عسل

در این آزمایشگاه برای اولین بار خاصیت ضد آلزایمری عسل مشخص می شود. 

آلزایمر یا بیماری فراموشی، یک نوع اختلال عملکردی مغز است که در آن به تدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود. البته با بالا رفتن سن، اندکی فراموشکار شدن در افراد طبیعی است. اما در بیماری آلزایمر این اختلال حافظه به تدریج پیشرفت می‌کند. اعصاب کولینرژیک و منتقل کننده استیل کولین نقش مهمی در فرایندهای شناختی به ویژه یادگیری و حافظه دارند. بر اساس فرضیه کولینرژیک علت عمده اختلالات شناختی در آلزایمر به دلیل نارسایی و از بین رفتن نورون های کولینرژیک و کاهش سطح استیل کولین در نواحی از مغز است.

در این آزمایشگاه خاصیت ضد آلزایمری  عسل اندازه گیری می شود. با ما تماس بگیرید.

 

 

نوشتهٔ پیشین
ساکارز
نوشتهٔ بعدی
خاصیت ضد سرطانی

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست