پرولین در عسل

پرولین عسل چیست

پرولین عسل یکی از اسید آمینه های موجود در عسل می باشد. اسید آمینه پرولین در بین اسید آمبنه های موجود در عسل، بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده است. منشا پرولین عسل، شهد و گرده هایی است که زنبور از آن تغذیه می کند در نتیجه سنجش میزان پرولین عسل در آزمایشگاه تخصصی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به عبارتی دیگر سنجش میزان اسید آمینه پرولین موجود در عسل، یکی از شاخصه های اصلی برای تشخیص عسل طبیعی می‌باشد.

در آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی، اساتید دانشکده علوم و فناوری زیستی و متخصصین با تجربه در زمینه عسل، آزمون پرولین و سایر تست های تکمیلی مرغوبیت عسل را با بالاترین کیفیت و نهایت دقت انجام می‌دهند. جهت ثبت درخواست انالیز عسل، می‌توانید با شماره 09125518476 تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید و پس از تایید نمونه خود را ارسال بفرمایید.

برای مطالعه سایر فاکتورهای مهم آزمایش عسل میتوانید به لینک مراجعه کنید

پرولین عسل طبیعی

سنجش میزان پرولین عسل همزمان با سنجش میزان ساکارز تا حدودی کیفیت عسل را مشخص می‌کند. اما برای تشخیص دقیق تر کیفیت عسل، نیاز هست که علاوه بر ساکارز و پرولین، فاکتورهای دیگری مانند آمیلاز و هیدروکسی متیل فورفورال نیز سنجش شوند.

پرولین عسل چقدر باید باشد

مطابق استاندارد ، میزان پرولین در هر کیلوگرم عسل نباید کمتر از ۱۸۰ میلی گرم باشد. توجه نمایید که استاندارد در واقع پایین ترین مقدار را در نظر گرفته ولی هر چه میزان پرولین در عسل بیشتر باشد نشان دهنده مرغوبیت آن نسبت به سایرین است.

استاندارد پرولین عسل

میزان پرولین عسل وابسته به عوامل مختلفی از جمله:منبع شهد، شرایط محیطی ، نوع عسل ، رطوبت و…می باشد.

میزان کم پرولین نشان دهنده این است که تغذیه زنبور با چیزی غیر از شهد بوده است.مقدار کم پرولین می تواند به معنی غیر طبیعی بودن عسل با منشا قند های مختلف باشد. در نتیجه سنجش میزان پرولین عسل بسیار مهم است.

خواص پرولین

اسید آمینه پرولین یکی از مهمترین اسید آمینه های موجود در ساختار پروتءین بدن است، برخالف برخی از اسیدآمینه ها که از طریق تغذیه وارد بدن می شوند، بدن میتواند پرولین را سنتز کند. از خواص این اسیدآمینه می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • تنظیم متابولیسم بدن
  • بهبود گوارش و سالمت روده ها
  • کمک به کارکرد صحیح قلب و عروق
  • مبارزه با آرتروز و کاهش درد مفاصل

تنها راه تشخیص عسل طبیعی

به هیچ عنوان با روش های خانگی نمی توان به کیفیت عسل پی برد و تنها راه تشخیصعسل طبیعی از غیر طبیعی، سنجش فاکتورهایی مثل میزان ساکارز و پرولین و …در آزمایشگاه و با استفاده از دستگاه های پیشرفته است . در آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی، تست پرولین عسل و سایر تستهای مهم عسل خصوصا تست های سنجش میزان خواص درمانی عسل انجام میشود.مجدد تاکید می کنیم که تشخیص دقیق کیفیت عسل، با انجام یک یا دو آزمایش امکان پذیر نیست و تعدادی دیتا باید کنار هم قرار گیرند تا بتوان به میزان کیفیت عسل پی برد.

چرا آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی؟

وجه تمایز آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهیدبهشتی:

  •  آنالیز توسط عضو هیئت علمی و متخصص در این حوزه انجام می شود(نه پرسنل)
  • آنالیز با دقیق ترین دستگاه ها انجام می شود.
  • آزمایش ها چندبار تکرار انجام می شود تا دقیق ترین جواب حاصل شود
  • یک تیم پژوهشی مدام در حال ارتقای تکنیک ها هستند.
  • این آزمایشگاه همکار غذا و دارو نیز می باشد.

کلام اخر

عسل یک کمپلکس بسیار پیچیده هست و حتما باید علاوه بر سنجش میزان پرولین، برخی آزمایش های دیگر هم انجام شود. تاکید می شود که آزمایش های مربوط به عسل در یک آزمایشگاه تخصصی عسل انجام شود.

نوشتهٔ پیشین
ترکیبات فنلی
نوشتهٔ بعدی
سنجش فعالیت آنزیم آمیلاز

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست