ساکارز

اندازه گیری مقدار ساکارز به روش آنزیمی، یک روش کاملا دقیق می باشد که مختص این آزمایشگاه بوده و در هیچ آزمایشگاه دیگری انجام نمی شود.  این روش از سنجش توسط هیدرولیز اسیدی ساکارز که در بسیاری از آزمایشگاه ها انجام می گیرد بسیار دقیقتر و ساده تر می باشد.  مقدار ساکارز در عسل مرغوب معمولا کمتر از 5 در صد است. البته مقدار ساکارز بستگی به نوع محل و گیاهی دارد که زنبور از آن تغذیه نموده است. مثلا عسل کنار  در صد بالای ساکارز (بیش از 5 در صد) و عسل وحشی در صد پایینی از ساکارز دارد ( کمتر از 1 درصد).  از طرفی درصد ساکارز می تواند نشان دهنده آن باشد که آیا زنبور از شهد تغذیه کرده است یا از شکر که این خود شاخصی برای تقلبی یا غیر تقلبی بودن عسل می باشد.

در این آزمایشگاه مقدار ساکارز عسل به روش آنزیمی اندازه گیری می شود که بسیار دقیق تر از روش هیدرولیز اسید است. با ما تماس بگیرید.

نوشتهٔ بعدی
خاصیت ضد آلزایمری عسل

پست های مرتبط