خاصیت ضد میکروبی عسل

خواص ضد میکروبی عسل بدلایل زیر می باشد.
☑️ عسل بدلیل داشتن انواع اسیدهای آلی و معدنی، یک مخلوط اسیدی می باشد. در این محیط میکروبها توان زنده ماندن ندارند.
☑️ عسل بسیار غلیظ بوده و از قند اشباع است. میکروبها در این محیط غلیظ آب از دست داده و می میرند.
☑️ آنزیم گلوکز اکسیداز در عسل ترکیب آب اکسیژنه تولید می کند که میکروب کش قوی است.
☑️ ترکیبات فنلی در عسل سبب تقویت سیستم ایمنی بدن خصوصا در ناحیه عفونت شده و با افزایش سلولهای ایمنی، میکروبها بسادگی از محیط پاک می شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون آزمایش عسل (که در ازمایشگاه عسل دانشگاه شهید بهشتی انجام می شود) کلیک کنید.

در آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی، آزمون های تعیین ترکیبات عسل و سایر تست های تکمیلی مرغوبیت عسل را با بالاترین کیفیت و نهایت دقت انجام می‌دهند. جهت ثبت درخواست انالیز عسل، می‌توانید با شماره 09125518476 تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید و پس از تایید نمونه خود را ارسال بفرمایید.

نوشتهٔ پیشین
سنجش فعالیت آنزیم آمیلاز در عسل
نوشتهٔ بعدی
اندازه گیری فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز در عسل

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست