خاصیت ضد سرطانی

مصرف خوراکی های دارای  آنتی اکسیدان، از بروز سرطان جلوگیری می کند. کسانی که رژیم غدایی آنها مملو از مواد آنتی اکسیدان است کمتر به انواع مختلف سرطان دچار می شوند. عسل یکی از مواد غذایی است که حاوی آنتی اکسیدان می باشد. مقدار آنتی اکسیدان در انواع عسل متفاوت است که به تازگی عسل، محل و نوع گیاهی که زنبور از آن استفاده می کند بستگی دارد. در نتیجه هر چه مقدار آنتی اکسیدان عسل بیشتر باشد می تواند خاصیت ضد سرطانی بیشتری داشته باشد.

در این آزمایشگاه مقدار آنتی اکسیدان های عسل اندازه گیری می شود. با ما تماس بگیرید.

نوشتهٔ پیشین
خاصیت ضد آلزایمری عسل
نوشتهٔ بعدی
فعالیت کاتالاز در عسل

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست