خواص ضد میکروبی عسل بدلایل زیر می باشد.
☑️ عسل بدلیل داشتن انواع اسیدهای آلی و معدنی، یک مخلوط اسیدی می باشد. در این محیط میکروبها توان زنده ماندن ندارند.
☑️ عسل بسیار غلیظ بوده و از قند اشباع است. میکروبها در این محیط غلیظ آب از دست داده و می میرند.
☑️ آنزیم گلوکز اکسیداز در عسل ترکیب آب اکسیژنه تولید می کند که میکروب کش قوی است.
☑️ ترکیبات فنلی در عسل سبب تقویت سیستم ایمنی بدن خصوصا در ناحیه عفونت شده و با افزایش سلولهای ایمنی، میکروبها بسادگی از محیط پاک می شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون آزمایش عسل (که در ازمایشگاه عسل دانشگاه شهید بهشتی انجام می شود) کلیک کنید.



