آزمایشگاه عسل در تهران

آزمایشگاه عسل در تهران

 

آزمایشگاه عسل در تهران و سایر شهرها به عموم مردم، مراکز درمانی و بیماران کمک می کند که بتوانند عسل های خود را آزمایش و بررسی کنند. ازآنجایی که عسل به عنوان غذا و دارو مطرح هست، لذا سنجش کیفیت و سنجش میزان ترکیبات درمانی موجود در عسل از اهمیت بسیاری برخوردار است.

آزمایشگاه تست عسل در تهران

آزمایشگاه تست عسل در تهران می‌تواند به واحدهای بسته بندی، مراکز طب سنتی و عموم مردم در تجزیه و تحلیل کامل عسل ها کمک نماید تا میزان طبیعی بودن و میزان درمانی بودن عسل را تشخیص دهند.

آزمایشگاه تست عسل در تهران

در آزمایشگاه تست عسل، آزمایشهای زیر انجام می شود:

  • سنجش ساکارز
  • میزان پرولین
  • میزان دیاستاز
  • میزان هیدروکسی متیل فورفورال
  • میزان قندهای احیایی
  • رطوبت
  • نسبت فروکتوز به گلوکز
  • فعالیت کاتالازی
  • فعالیت استیل کولین استرازی
  • فعالیت گلوکزاکسیدازی
  • خاصیت آنتی اکسیدانی
  • ترکیبات فنلی
  • pH 

نکته مهم اینست که برخی از آزمایش های بالا و تعدادی دیگر از آزمایش ها که در بالا ذکر نشده، مربوط به سنجش خواص درمانی عسل می‌باشند که برخی از آنها مختص آزمایشگاه عسل دانشگاه شهید بهشتی می‌باشند. برای آشنایی بیشتر در ادامه متن به شرح مختصری از فعالیت‌های آزمایشگاه تخصصی عسل بهشتی پرداخته می‌شود. برای اطلاعات بیشتر در خصوص تعرفه ازمایش عسل در سال 1403 به لینک هزینه آزمایش عسل در آزمایشگاه مراجعه کنید.

آزمایشگاه عسل دانشگاه بهشتی

  • مدیر آزمایشگاه: دکتر داریوش میناییمدیر ازمایشگاه عسل دانشگاه شهید بهشتی
  • آدرس: تهران/دانشگاه شهیدبهشتی(غیر پزشکی)/دانشکده علوم و فناوری زیستی (جنب استخر دانشگاه)/طبقه2/آزمایشگاه تخصصی عسل
  • تلفن: 09125518476
  • راه‌های ارتباطی جهت پذیرش نمونه: واتساپ، تلگرام، ایتا و بله ->   09125518476
  • فعالیت ها:
  1. انجام آزمون های فیزیکوشیمیایی عسل
  2. انجام آزمون های سنجش میزان خواص درمانی عسل از قبیل:
    – خاصیت آنتی اکسیدانی عسل
    – خاصیت آنتی بیوتیکی عسل
    – خاصیت ضد التهابی عسل
  3.  رتبه بندی میزان توان درمانی عسل

اهمیت استفاده از آزمایشگاه برای تعیین کیفیت و طبیعی بودن محصولات زنبور

از آنجایی که عموم مردم، مراکز درمانی، بیماران و شرکت های داروسازی در یافتن عسل طبیعی با توان درمانی بالا با مشکل روبرو هستند لذا آزمایشگاهی نیاز بود که به صورت تخصصی فقط روی عسل کار کند و علاوه بر انجام آزمایش های مختلف روی عسل، در زمینه ارتقای تکنیک های قبلی و ابداع تکنیک های جدید آزمایشگاهی فعال باشد.

بدین جهت آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی، این نیاز را پاسخ داده و علاوه بر رفع نگرانی مردم و مراکز درمانی، این آزمایشگاه توانسته باعث دلگرمی زنبورداران زحمت کشی باشد که تلاش می کنند عسل با کیفیت و با خواص دارویی بالا تولید کنند. برای مطالعه آزمایش عسل و فاکتورهای موثر در تعیین کیفیت عسل به لینک آزمایش عسل مراجعه کنید.

کلام آخر

در این مقاله با آزمایشگاه عسل در تهران واقع در دانشگاه شهید بهشتی آشنا شدید. امید است بتوان گامی نو در جهت اهداف و ارتقای سلامت جامعه برداریم. هر گونه سوال در مورد آزمایش های عسل از شما را پذیرا هستیم. با ما در ارتباط باشید.

09125518476    /    02129905956

نوشتهٔ پیشین
آموزش اندازه گیری HMF
نوشتهٔ بعدی
آزمایش عسل

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست