سنجش فعالیت آنزیم آمیلاز در عسل

آنزیم آلفا آمیلاز موجود در عسل، نشاسته را به گلوکز و قندهای کوتاه زنجیر تبدیل می کند. در گونه های مختلف عسل مقدار کمی از این آنزیم وجود دارد. منشا آلفا آمیلاز در عسل معمولاً به زنبورعسل نسبت داده می شود. شهد جمع آوری شده با ترشحات غدد بزاقی زنبورهای تغذیه کننده مخلوط می شود و به این شکل شهد با آنزیم مخلوط می شود.. از آنجا که گذشت زمان و حرارت دادن به عسل از فعالیت آمیلاز آن می کاهد، تعیین مقدار فعالیت این آنزیم می تواند معیاری برای تازگی عسل و مقدار حرارت دیدگی آن باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون آزمایش عسل (که در ازمایشگاه عسل دانشگاه شهید بهشتی انجام می شود) کلیک کنید.

در آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی، آزمون های تعیین ترکیبات عسل و سایر تست های تکمیلی مرغوبیت عسل را با بالاترین کیفیت و نهایت دقت انجام می‌دهند. جهت ثبت درخواست انالیز عسل، می‌توانید با شماره 09125518476 تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید و پس از تایید نمونه خود را ارسال بفرمایید.

عسل خام چیست؟

عسلی که از کندو خارج می شود و هیچ فرآوری روی آن نشده است عسل خام نامیده می شود. عسل خام تازه است و به آن هیچ حرارتی داده نشده است. این عسل عموما غیرشفاف و کرمی می باشد. بدلیل تازگی و ندیدن حرارت، عسل خام بیشترین خواص درمانی را دارد.

نوشتهٔ پیشین
پرولین عسل چیست
نوشتهٔ بعدی
خاصیت ضد میکروبی عسل

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست