آنزیم گلوکز اکسیداز سبب اکسید شدن گلوکز به گلوکونیک اسید می شود. یکی از محصولات این آنزیم در طی اکسیداسیون گلوکز، تولید پراکسید هیدروژن (H2O2) می باشد که یک ترکیب اکسید کننده بسیار قوی بشمار می رود. پراکسید هیدروژن خاصیت ضد باکتریایی داشته و به این خاطر وجود آن در عسل کمک به از بین بردن و یا تضعیف رشد باکتری ها می نماید.. همچنین تولید گلوکونیک اسید سبب کاهش pH عسل می شود. به این خاطر آنالیز عسل برای سنجش فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز دارای اهمیت است.
در این آزمایشگاه فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز عسل اندازه گیری می شود . با ما تماس بگیرید.