اندازه گیری فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز در عسل

آنزیم گلوکز اکسیداز سبب اکسید شدن گلوکز به گلوکونیک اسید می شود. یکی از محصولات این آنزیم در طی اکسیداسیون گلوکز، تولید پراکسید هیدروژن (H2O2) می باشد که یک ترکیب اکسید کننده بسیار قوی بشمار می رود. پراکسید هیدروژن خاصیت ضد باکتریایی داشته و به این خاطر وجود آن در عسل کمک به از بین بردن و یا تضعیف رشد باکتری ها می نماید.. همچنین تولید گلوکونیک اسید سبب کاهش pH عسل می شود.  به این خاطر آنالیز عسل برای سنجش فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز دارای اهمیت است. بنابراین هرچه فعالیت گلوکز اکسیدازی عسل بالاتر باشد خاصیت ضدعفونی کنندگی و ترمیم زخم بالاتری خواهد داشت. این زخم ها شامل زخم های درونی اندام ها و زخم ها و التهابات پوستی می باشد. فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز از طریق پایش تولید آب اکسیژنه می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون آزمایش عسل (که در ازمایشگاه عسل دانشگاه شهید بهشتی انجام می شود) کلیک کنید.

در آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی، آزمون های تعیین ترکیبات عسل و سایر تست های تکمیلی مرغوبیت عسل را با بالاترین کیفیت و نهایت دقت انجام می‌دهند. جهت ثبت درخواست انالیز عسل، می‌توانید با شماره 09125518476 تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید و پس از تایید نمونه خود را ارسال بفرمایید.

 

نوشتهٔ پیشین
خاصیت ضد میکروبی عسل
نوشتهٔ بعدی
آموزش اندازه گیری HMF

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست