1. آموزش روش تعیین مقدار پرولین
  2. آموزش روش تعیین HMF
  3. آموزش روش تعیین فعالیت آمیلازی (دیاستازی)
  4. آموزش روش تعیین فعالیت کاتالازی
  5. آموزش روش تعیین مقدار ترکیبات فنلی
  6. آموزش روش تعیین خاصیت ضد اکسیدانی
  7. آموزش روش تعیین مقدار قند احیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست